A cikkek megírása a dolog egyik fele. Ezzel teszed a blogod érdekessé és látogatottá. A pénzszerzési lehetőség a másik fele. Az alábbiakban részletesen megmutatom, hogyan is tudod megtenni:

 

Menjünk sorban, lépésről lépésre.

  1. Regisztrálj a Blogginger.com-on egy új blogot ( ha még nincs náluk regisztrációd ). A “Signup for Free” gombra kell kattintani a főoldalon. A regisztráció teljesen ingyenes.
  2. Lépj be a blogodba ezen a linken
  3. “Posts / Add New” menüpontban el is tudod kezdeni a blogod megírását. A blogodat teljesen egyénire szabhatod, ők a legjobb szolgáltató ezen a téren (is).
  4. Most jön a lényeg, hogy hogyan is csinálhatunk pénzt. Kattints a “Users / Affiliate refferals” gombra és aktiváld a PayPal-os email címeddel a lehetőséget.
  5. Ha sikerült, akkor feltűnik egy Affiliate link, illetve egy menüpont a “Users / Affiliate Banners” menüpont alatt. Ez utóbbi segítségével tudod ezt a lehetőséget reklámozni. Ha valaki regisztrál a linkeden keresztül és előfizet az oldalra, akkor te $1 és $12 között kapsz minden egyes regisztráció alkalmával, limit nélkül!
  6. A linket bárhová ( a blogodra, Facebook-ra, Twitterre kiteheted ), és biztasd az embereket arra, hogy regisztráljanak ( egyébként tényleg megéri, nagyon jó szolgáltatás ).
  7. A bannert a Blogginger.com blogodon a “Appearance / Widgets” menüpont alatt, egy új Text doboz hozzáadásával tudod kitenni. Ha máshol is van blogod, ugyanezzel a módszerrel tudod kitenni oda is a bannert.
  8. Users / Affiliate Refferals menüpont alatt tudod nyomon követni az eddig pénzkereseted. Ha elérted a 15 dolláros limitet, akkor minden hétfőn automatikusan kifizetik neked ezt az összeget a megadott PayPal címedre.
  9. Ugye nem is volt olyan nehéz? 🙂

 

 

Bónusz lehetőség, ha már kerestél ezzel a módszerrel pénzt, és már elég népszerű a blogod. Ezt a megoldás csak a Blogginger.com-on találod meg, sehol máshol ( komolyan! ).

Belépés után menj az Upgrade oldalra, és válaszd ki a “Good” csomagot ( nagyobbat is választhatsz, de ez is elegendő ). 50%-os kupon kód, hogy még olcsóbban megúszd a dolgot: 50WEB

Ha ez megvan és sikeresen aktiválódott az előfizetésed, akkor a “Plugins” menüpontban aktiváld a “Paid Memberships Pro” nevű plugint. Ezzel fizetőssé teheted a blogod. Egész egyszerűen aki kíváncsi a cikkedre, elő fog fizetni, ez a pénz pedig mindenféle levonás nélkül a tiéd lesz. Az árat te határozod meg.

Ha már előfizettél, nézd meg a Fájlfelöltéssel foglalkozó menüpontot is, ott egy újabb tippet adok a pénzkeresésre.

a