Tedd ki a Blogginger.com bannereit és linkjét a blogodra, és keress pénzt az előfizetők után! Alkalmanként 1-50 dollár közötti összeg üti a markod, a kifizetés automatikusan megtörténik minden hétfőn a PayPal számládra.

Menjünk sorban, lépésről lépésre.

 1. Regisztrálj a Blogginger.com-on egy új blogot ( ha még nincs náluk regisztrációd ). A “Sign up for Free” gombra kell kattintani a főoldalon. A regisztráció teljesen ingyenes.

 2. Lépj be a blogodba ezen a linken

 3. Az Users / Affiliate Refferals menüpontra kattintva írd be a PayPal címed, ahova majd a pénzt szeretnéd kérni

 4. Az “Enable Affiliate links” részt kapcsold be ( Yes, please )

 5. Klikk az “Update settings” gombra

 6. Most pedig felül megjelent egy narancssárga csík felül. A jobb szélén klikk az “edit” gombra. Itt az “Affiliate Details” résznél megtalálod a saját refferal linked.

 7. Ezt a linket kell reklámoznod, hogy pénzt keress. Ugyanitt (lejjebb görgetve) tudod figyelemmel kísérni az alád regisztrálókat. Ennek segítségével tudod ezt a lehetőséget reklámozni. Ha valaki regisztrál a linkeden keresztül és előfizet az oldalra, akkor te $1 és $50 között kapsz minden egyes regisztráció alkalmával, limit nélkül! Ha például egy hónapban mindössze csak hárman fizetnek elő a linkeden keresztül, akkor is kereshetsz akár 150 dollárt is! Viszont ha 100 Premium előfizetőt hozol, akkor akár 5000$t is kereshetsz! Ez egy elképesztően jó lehetőség!

 8. A linket bárhová ( a blogodra, Facebook-ra, Twitterre kiteheted ), és biztasd az embereket arra, hogy regisztráljanak ( egyébként tényleg megéri, nagyon jó szolgáltatás ). Tipp: A leghatékonyabb módszer, ha írsz egy cikket erről a szolgáltatásról, és beilleszted a refferal linked a leírásba. Akár egy lépésről-lépésre útmutatót is írhatsz hozzá.

 9. A bannert a Blogginger.com blogodon a “Appearance / Widgets” menüpont alatt, egy új Text doboz hozzáadásával tudod kitenni. Ha máshol is van blogod, ugyanezzel a módszerrel tudod kitenni oda is a bannert.

 10. Users / Affiliate Refferals menüpont alatt tudod nyomon követni az eddig pénzkereseted. Ha elérted a 15 dolláros limitet, akkor minden hétfőn automatikusan kifizetik neked ezt az összeget a megadott PayPal címedre.

 11. Ugye nem is volt olyan nehéz? 🙂

a